Rapport fra sjøfiskekonkurransen på Langåra 21. oktober.

premievinnere_langåra18
Premievinnere. (Foto Tom Skyrud) F.v Widar Opsahl, Roger Stensrud og Terje Halvorsen

 

 

Kun 9 deltaker fant det interessant å delta på årets sjøfiskekonkurranse på Langåra, og det  var derfor god plass på Rigmor. For 15 år siden var det ikke uvanlig at man måtte ha 20-25 kg med torsk, for å vinne denne konkurransen. Men i og med at torsken har glimret med sin fravær de senere år, har det det blitt smått med fangst. I år var intet unntak. Heldigvis var det godt og varmt i sola denne oktobersøndagen. Som i fjor var det ved innveiing kl. 1400, kun noen små makreller som bidro til at i det hele tatt var noe å veie. Tre på topp ble: Roger Stensrud  vekt på 1,20 kg, Widar Opsahl 1,06 kg og Terje Halvorsen 0,46 kg. Som vanlig  ble konkurransen avsluttet med pølser og brus, med Gunnar Opsahl ved pølsegryta.

 

 

 

Gunnar ved Pølsegrytene. (Foto Tom Skyrud)
Gunnar ved Pølsegrytene. (Foto Tom Skyrud)