Sommerhilsen fra styret

Hei alle medlemmer i VBS. Da er det bare noen timer igjen til årets sesongstart for våre medlemmer i Sandvikselva og i Numedalslågen. Regner med at alle har gledet seg gjennom snø, kulde og vinter til laksesesongen!?

Vi har gjennom sesongen har flere medlemsmøter med forskjellige temaer. Mølla har vært åpent på tirsdager for medlemmene våre.

Takk til huskomitéen for at de stiller opp uke etter uke for at vi kan treffes og skravle og glede oss til sesongen.

VBS har også arrangert flere turer med forskjellig fiske. Både røye og abbor har gjennom sesongen prøvd å lures.  Takk til tur – og aktivitets komitéen for alle turene dere arrangerer.

Når vi skriver 01.juni åpner Sandvikselva. Det er i skrivende stund satt ut de siste yngler lagt oppe i vassdragene for å holde bestanden ved like.  Det er til glede for naturen, elva og alle som liker å fiske i nærmiljøet.

Sandvikselvakomitéen har arrangert dugnad for Bærum Kommune, sammen med BJFF. Det er viktig å få ryddet vassdraget etter vinteren og gjort klart for fiske gjennom sommeren.  Det er lov å håpe på litt regn sånn at laksen og sjøøretten får vilkår til å starte sin vandring til gyteplassene.

Gjennom vinteren har VBS også oppgradert hjemmeside og fått i gang media komitéen slik at vi holder den levende med nyheter og informasjon til medlemmene om våre aktiviteter. Det var på tide å få oppgradert og fornyet den med takt i tiden.  Følg med for nyheter og annet der.

Styret har også gjennom sesongen jobbet mye opp mot Bærum Kommune for å sikre alle medlemmene våre et lokale.  Mølla har vært vårt samlingssted siden 80 tallet.  VBS har bygget opp, driftet og holdt lokalene ved like siden 80 tallet.
Styret har med hjelp av Bjørn Evje og representantskapet forhandlet fram en ny 10 års avtale som vi er fornøyde med.  Det sikrer oss lokale i mange år fremover.  Viktig punkt for VBS er hvordan kommunen stiller seg til lokalet etter at leieavtalen er over i 2032.  Spesielt takk til Bjørn Evje og representantskapet for bistand i relativt tøffe forhandlinger. Utfallet ble så godt som vi kunne håpe på.

Startskuddet i Numedalslågen og våre retter er rett rundt hjørnet.  Fangstene nede i elven (startet 15.05) har vært særdeles gode.  Det knytter seg stor spenning til årets sesong og mange tror det blir mye laks og et «storlaksår».
Før sesongen ble det gjennomført årlig dugnad og alt er klappet og klart til fiske i juni.
Husk at du som medlem har muligheten til å «prøvefiske» på våre retter om du ikke har vært der før.  Ta kontakt med leder av Lågen komitéen, Trond Skarpsno dersom du har lyst og det passer i år.

Du kan følge med på Elveguiden om våre medlemmer har vært heldige. Valdene vi leier er:  Naugslågen, Vierød 1 og Utklev nord.

Da gjenstår det bare å takke alle i VBS som har tillitsverv og bidrar til å holde en svært tradisjonsrik fiskeforening levende. Skitt fiske til alle våre medlemmer gjennom sommeren, uansett hvor du skulle fiske i sommer.
Gleden av å kunne verders rundt i vårt flotte land og natur går aldri av moten.

Håper vi sees på Mølla til høsten. Følg med på hjemmesiden i kalenderen der kan du få en oversikt overr alle våre aktiviteter gjennom høsten, vinteren og våren.

God sommer.

På vegne av styret i VBS
Tom-Eirik Skarpsno

Leder VBS

Skroll til toppen